Presluškivanje: Praznična vikend atmosfera

Agenti Presluškivanja približili su praznike u novom izdanju na Radiju 021, premijerno emitovanom u petak.
Presluškivanje: Praznična vikend atmosfera
Foto: 021.rs

Sada je Presluškivanje dostupno za slušanje bilo kada, a vikend može da postane bolji.

Dobro poznati klasici zimske i praznične tematike, rok himne, ali i poneko iznenađenje ima svoje zasluženo mesto u emisiji.

Da plejlista bude još bolja pobrinuli su se slušaoci u ulozi doušnika, a to su ove nedelje bili doušnici Milica i Zlatko.
 
Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin osmislili su savršen Božićni film, diskutovali o najboljoj hrani na prazničnoj trpezi, a za kraj su otkrili koja je naredna tema na dnevnom redu ove muzičke (e)misije.
 
Sve novosti u vezi sa Presluškivanjem pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, a svako dosadašnje izdanje dostupno je na Mixcloud platformi.
 
Uživajte u vikendu i pazite da vas neko ne presluškuje.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika