VIDEO: Britanci birali najdraži božićni hit, pobednik je neočekivan

Britanci su izabrali najdraži božićni hit i teško je da biste pogodili o kojoj je pesmi reč jer se radi o velikom hitu grupe Rage Against The Machine "Killing in the Name".
VIDEO: Britanci birali najdraži božićni hit, pobednik je neočekivan
Foto: Pixabay (ilustracija)
Anketa, nastala u saradnji sa Nine Eight Books, sprovedena je kako bi se obeležio izlazak knjige "The Official Christmas No.1 Singles Book" koja je vodič kroz 70 godina božićnih hitova, a svakoj pesmi posvećene su dve stranice.
Nakon glasanja koje je trajalo tri nedelje, konačna borba vodila se između "2 Become 1" Spice Girls i "Killing in the Name" RATM-a, koji su na kraju odneli pobedu s 51 odsto glasova.
Inače, ovo je nastavak priče iz 2009. kada je ovaj singl popularnih buntovnika iznenada postao božićni hit zahvaljujući kampanji čiji je cilj bio da zaustavi zvezde The X Factora da petu godinu zaredom imaju najveći božićni hit.  
 
A što se Ragea tiče, oni od iduće godine ponovno kreću s nastupima, nakon što im je povratak na binu zaustavila pandemija.
 
  • Rale

    22.12.2021 17:29
    Ratm
    Možda nas obraduju sledeće godine na exitu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika