VIDEO: Kejt Midlton svirala sa Tomom Vokerom na Badnje veče u Vestminsterskoj opatiji

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton prijatno je iznenadila publiku svojim klavirskim nastupom na Badnje veče.

Nastupila je sa muzičarem Tomom Vokerom na događaju u Vestminsterskoj opatiji.

Izveli su do sada neobjavljenu božićnu pesmu "For Those Who Can't Be Here", a kantautor Voker je izjavio da je ideja potekla od vojvotkinje.
"Okupili smo se, uvežbavali smo pesmu devet puta. Otišla je na nekoliko dana i nastavila da vežba, a potom smo sve snimili", dodao je muzičar.
 
"Bio sam zaista impresioniran. Jedna stvar je svirati zasebno u studiju, ali sasvim druga svirati sa gudačkim kvartetom i uz dva prateća pevača. Vojvotkinja je bila apsolutno fantastična - razbila je", rekao je Voker.
 
Snimak nastupa objavljen je na Tviter i Jutjub nalogu Kensingtonske palate.
 
 
U snimljenom uvodu, Kejt je pohvalila ljude koji su bili inspiracija i koji su "služili mnogima tokom mračnog vremena pandemije".
 
Dodala je da se Velika Britanija suočila sa brojnim izazovima tokom pandemije, kao što je gubitak najmilijih, a pomenula je i napore medicinskih radnika koji su na prvoj liniji odbrane od virusa i pod ogromnim pritiskom.
  • Jelena

    25.12.2021 22:48
    Predivna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".