VIDEO: Stromae objavio pesmu sa budućeg albuma, u njoj govori o suicidalnim mislima koje je imao

Belgijski muzičar Stromaj (Stromae), u svetu poznat po hitu "Alors on danse", objavio je pesmu "L'enfer" (Pakao) u kojoj je opisao svoje samoubilačke misli, koja će se naći na njegovom budućem albumu.
Muzičar je svoju pesmu predstavio tokom vikenda dok je bio gost na francuskoj televiziji TF1. Rekao je da će se pesma naći na budućem albumu "Multitude" koji je izlazi 4. marta.
Stromaj, koji se delimično povukao sa scene 2015. godine, već je sredinom oktobra predstavio prvi singl "Sante" koju je posvetio svakodnevnim radnicima na koje se ne obraća posebna pažnja.
Pesma "Sante", što na francuskom znači zdravlje, potpuno je u maniru muzičara koji meša južnoamerički zvuk, rep, elektro i pop muziku.
 
Međutim, nova pesma "L'enfer" je mračnija i ličnija, opisana kao odjek njegove patnje.
 
 
Stromaja je od drugog albuma izdatog 2013. godine pratila intenzivna turneja sa 170 nastupa tokom dve godine. Tada je imao koncerte u Nemačkoj, Velikoj Britaniji, SAD, Brazilu i po Africi.
 
Međutim, njegova loša reakcija na jedan lek dovela je do prekida javnih nastupa. Kružile su i priče da je imao slom živaca usled iscrpljenosti.
 
Stromaj, čije je pravo ime Pol Van Haver i koji pretežno peva na francuskom, nije se u potpunosti povukao sa muzičke scene.
 
Tokom pauze od koncerata režirao je muzički spot za pevačicu Bili Ajliš i pojavio se na video klipu grupe "Coldplay.
  • Tugomir

    12.01.2022 00:02
    Stromae
    Maestro

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".