Presluškivanje: Muzika koju smo nekada voleli

Od mnogih pesama iz mladosti oprostili smo se - i to s dobrim razlozima. Neke od njih poslušali smo u novom Presluškivanju i prisetili se mnogih stvari.
Presluškivanje: Muzika koju smo nekada voleli
Foto: 021.rs

Agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 Dragana Prica Kovačević, Gorica Nikolin i Zoran Strika pripremili su vam baš zanimljivu plejlistu.

Za miks zaista različitih žanrova koji su nas pratili kroz odrastanje pomogli su slušaoci u ulozi doušnika, a to su ove nedelje bili Jelena, Milica i Zlatko.

Agenti su podelili svoje najgore odevne kombinacije iz tinejdžerskih dana, prisetili se fotografija iz tih perioda (od kojih mnoge nikad neće videti svetlo dana) i otkrili novu, uzbudljivu temu za slušaoce.
 
Naše 88. uzastopno Presluškivanje emitovano je premijerno u petak na Radiju 021, a svaka emisija stiže onlajn subotom. U repriznom terminu možete da je poslušate nedeljom na radiju.
 
Sve novosti pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja. Uživajte u novom izdanju!
 
  • zvoncica

    15.01.2022 11:42
    Ima li je Melanie Martinez?:)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".