Najbolji muzički spotovi večeras u Presluškivanju

Muzičko-obaveštajni sektor Radija 021 za ovaj petak priprema neobičnu temu za radio.
Najbolji muzički spotovi večeras u Presluškivanju
Foto: 021.rs

Naš radijski trojac Presluškivanja u sastavu: Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin biraju pesme s najboljim spotovima.

Ovaj zadatak nije nimalo lak. Neće biti lako ni opisati slušaocima kakvi su spotovi za izabrane numere, ali šta je dobar provod bez malo izazova?

Kao i uvek, agentima Presluškivanja na ovom zadatku pomoći će slušaoci u ulozi doušnika, čime će gotova plejlista biti još bolja.
 
Budite uz ekipu Presluškivanja ovog petka, 28. januara u 20h na Radiju 021 (slušajte nas na STRIMU) ili u nedelju u podne za reprizu.
 
Emisija će biti onlajn u subotu, dostupna na Mixcloud platformi, portalu 021.rs, kao i na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
 
Dok se pripremamo za novo izdanje, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021 koje je posvećeno seksi pesmama.
 
  • Neko iz mase

    26.01.2022 14:04
    https://www.youtube.com/watch?v=1V_xRb0x9aw

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika