VIDEO: RHCP objavili novu pesmu sa Frušanteom u postavi, najavili album "Unlimited Love"

Red Hot Chilli Peppers objavili su novu pesmu "Black Summer", što je prva njihova pesma od 2016. godine. Za fanove mnogo važnije, u pitanju je prva pesma od povratka gitariste Džona Frušantea u bend.

Frušante, koji je dva puta odlazio iz benda, ponovo se pridružio Entoniju, Fliju i Čedu 2019. godine. U međuvremenu su imali nekoliko zajedničkih nastupa, a sada je na red došao 12. studijski album. Biće to prvo izdanje nakon albuma "Stadium Arcadium" iz 2006. na kom Frušante sarađuje sa bendom koji mu je obeležio karijeru. 

Pepersi novu pesmu objavljuju u osvit svoje turneje, a kako poručuju, jedini cilj im je da se izgube u muzici.

"Žudimo za tim da osvetlamo svet, da uzdižemo i povezujemo ljude. Svaka od pesama na novom albumu 'Unlimited love' održava naš pogled na univerzum. Ovo je naša životna misija. Radimo, fokusiramo se i pripremamo se tako da kada najveći talas nadođe, mi smo spremni da ga 'zajašemo'", kažu u bendu.
 
Frušante je dodao da su snimanje albuma započeli tako što su svirali stare pesme sastava kao što su The Kinks i The New York Dolls, nakon čega su počeli da iznose svoje ideje, pretvaraju ih u džem sesije, a potom i u pesme.
 
"Osećaj opuštene zabave koju smo imali dok smo svirali pesme drugih ljudi ostao je sa nama sve vreme, i dok smo pisali. Za mene ovaj album predstavlja našu ljubav i veru jednih u druge", naveo je on. 
 
  • matori

    04.02.2022 13:40
    tja..
    Pokušavam da je slušam, posle par puta..vrlo mlako i dalje :/
    Ali nema veze, važno je da rade nešto.
  • Veoma

    04.02.2022 12:09
    Dobra pesma
  • NoviSad

    04.02.2022 11:55
    ...
    Podseca na pesmu Makedonija...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika