Najbolji muzički prvenci večeras u Presluškivanju

Ekipa Presluškivanja ovog petka, 18. februara, predstaviće vam najbolje pesme sa prvih albuma poznatih muzičara i bendova.
Najbolji muzički prvenci večeras u Presluškivanju
Foto: 021.rs

Nekim umetnicima trebalo je više izdanja da se "uhodaju", dok su drugi imali fantastične hitove ili skrivene dragulje već na debi albumima.

U novom Presluškivanju, agenti Gorica Nikolin, Zoran Strika i Dragana Prica Kovačević, vraćaju se po nekoliko godina ili čak decenija unazad tražeći baš takve muzičke bisere na debi albumima.

Vi možete da im se pridružite u tom poduhvatu, tako što ćete im vaše ideje dojaviti na mejl presluskivanje@021.rs ili na njihove profile na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, gde ćete i dobijati sve novosti u vezi sa muzičkim projektom Presluškivanje.
 
Slušajte Presluškivanje premijerno ovog petka, 18. februara u 20h na Radiju 021 (slušajte na STRIMU), u nedelju u podne u repriznom terminu na 92,2 MHz, a svake subote Presluškivanje stiže u obliku Mixcloud podkasta na 021.rs.
 
Dok ekipa Presluškivanja priprema novo izdanje, poslušajte poslednje izdanje u produkciji Radija 021 u kom su izabrali najlepše ljubavne pesme za Dan zaljubljenih. 
 
  • Bela

    16.02.2022 16:00
    "Prvi Albumi"

    Lynyrd Skynyrd - album " Sweet Home Alabama " (1974)
    sa istoimenom pesmom sa albuma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika