VIDEO Evrovizija 2022: Srbiju će na takmičenju predstavljati Konstrakta

Predstavnica Srbije na predstojećoj Evroviziji 2022. u Torinu biće Konstrakta, odluka je glasanja stručnog žirija i publike.

Njena numera "In Corpore Sano" osvojila je najveći broj glasova i bodova i na drugom mestu ostavila pevačicu Saru Jo s pesmom "Muškarčina".

Nakon dva održana polufinala, u subotu je održano veliko finale sa ukupno 18 izvedbi pred gledaocima.

Glasanje je izvedeno po principu glasanja na Evroviziji - podelom do najviše 12 bodova. 
 
Konstrakta, umetnica imena Ana Đurić, otputovaće na takmičenje u Torino 12. maja i nastupiće drugog dana polufinalnog takmičenja. 
 
Finale Evrovizije održava se 14. maja.
 

Komentari 114

  • Realno

    10.03.2022 18:56
    Vidim, prepiru se ljudi oko toga da li je ovo dobra pesma ili loša. U stvari, ovo uopšte nije pesma, ovo je performans. Da bi nešto bilo pesma potrebno je da ima ritam, određeni muzički sklad, pevljivost i, na kraju krajeva, slušljivost. Tek onda se odlučujemo da li je nama dobra ili loša, u skladu sa vlastitim ukusom.
  • Ivana S

    09.03.2022 09:31
    Test inteligencije
    Žao mi je vas što ste pali na testu.
  • dijasporac

    09.03.2022 00:43
    @Bojan
    A sta sam ja napisao, da nisu u TV Novi Sad napravili bilo koju emisiju? Napisao sam da su pustali dokumentarne i zabavne emisije ali da je TV program bio ekstremno siromasan, dnevno 4 dnevnika, 1 zabavna i 1 dokumentarna emisija, crtani, tri puta nedeljno film ( praznici u nedelji) i Nedeljom popodne naizmenicno iz ZG i BG. Jer radni narod socijalisticke samoupravne drzave nije imao suvise vremena za zaybvnje, trebalo je rano ustati i odsljakati dan.

    Meni ekstremno smeta laziranje istorije i sjajnog zivota nekada, da se ne lazemo Novi Sad je bio malo vise od selendre iz koje smo isli u Beograd ili Zagreb na retke kocerte stranih zvezda, na filmske festivale i u pozoriste. A opet smo iz te iste SFRJ trcali u Italiju, Nemacki ili UK da vidimo kako izgleda nesto drugacije od te socijalisticke rupe za koju su govorili da je sjajna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika