Doli Parton odbila nominaciju za Kuću slavnih

Kantri zvezda Doli Parton izjavila je da se povlači iz ovogodišnje nominacije za Kuću slavnih rokenrola, uz objašnjenje da je nije zaslužila, prenose američki mediji.
O razlozima povlačenja ova muzička ikona se izjasnila preko društvenih mreža, ističući da ne želi drugim nominovanim kandidatima da uzima glasove.
"Jako sam zahvalna što sam nominovana za ulazak u Kuću slavnih rokenrola, to mi strašno laska, ali mislim da nisam to zaslužila. Stvarno ne želim da se zbog mene glasovi moraju deliti, i zbog toga ću se povući", navela je.
Njeno ime se prošlog meseca pojavilo na listi nominovanih Kuće slavnih rokenrola među brojnim drugim poznatim imenima, kao što su Eminem, Lajonel Riči, Kejt Buš, Dijon Vorvik, te grupa Duran Duran, Eurythmics i New York Dolls.
 
"Nadam se da Kuća slavnih razume moj potez, te da će me ponovo uzeti u obzir, ako to ikad zaslužim", objavila je Parton.
  • Rada vušović

    18.03.2022 23:41
    Čovek
    Svaka čast. To se zove biti čovek medju ljudima.
  • Lenka

    16.03.2022 12:32
    Lafica!!
  • Kaca

    16.03.2022 09:17
    ova zena je blagoslov

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".