Presluškivanje slavi najveći irski praznik

Dan svetog Patrika (17. mart) zvanično je državni praznik u Irskoj, ali slavi se širom sveta kao međunarodni festival radosti, igre, irske kulture, ali i alkohola.
Presluškivanje slavi najveći irski praznik
Foto: 021.rs

Agenti Presluškivanja odlučili su da se ove godine i zvanično pridruže globalnom slavlju, tako što će jednu emisiju posvetiti samo irskoj muzici.

Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin biraju muziku uz koju je najlepše proslaviti Dan svetog Patrika, a proveravaju i tačnost stiha "You don't have to be Irish to be Irish" iz dečijeg filma "Flight of the Doves".

U kreiranju savršene zelene plejliste agentima, kao i uvek, pomažu njihovi doušnici koji će dojaviti svoje izbore pesama na temu.
 
Budite uz Radio 021 ovog petka, 18. marta u 20h na strimu OVDE, u repriznom terminu u nedelju u podne, a emisiju od subote možete da slušate i u onlajn izdanju, u bilo kom trenutku.
 
Onlajn Presluškivanje dostupno je na MIXCLOUD platformi Radija 021, a novosti u vezi s emisijom pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja.
 
Do novog slušanja, uživajte u poslednjem izdanju Presluškivanja u kom smo birali pesme muzičara i muzičarki koji su nekada bili u bendovima, pa su se onda oprobali u solo karijeri.
 
  • .

    16.03.2022 18:09
    For the wearing of the green,
    For the wearing of the green,
    They're hanging men and women
    For the wearing of the green...
  • Erin go Bragh!

    16.03.2022 13:42
    Erin go Bragh!
  • Bela

    16.03.2022 13:23
    Irish Music
    The Boomtown Rats - "Someone s Lookin At You"
    sa treceg albuma "The Fine Art of Surfacing"(1979)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika