Muzičko prolećno Presluškivanje večeras na Radiju 021

Lepo vreme definitivno utiče na raspoloženje, a tu pozitivnu energiju ekipa Presluškivanja prenosi na slušaoce i slušateljke ovog petka.
Muzičko prolećno Presluškivanje večeras na Radiju 021
Foto: 021.rs

Proleće je i kalendarski zvanično tu, a agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin spremni su da slušaocima prirede zabavno prolećno muzičko izdanje.

Asocijacija na proleće može da bude balada, pank himna, pop hit ili nešto potpuno drugačije, a sve zavisi od naše i vaše mašte.

Uključite se u Presluškivanje premijerno ovog petka, 25. marta u 20h na Radiju 021, a reprizu ćete na 92,2 MHz uhvatiti u nedelju u podne. Svako novo izdanje stiže u podkast formatu na Mixcloud-u radija subotom pre podne.
 
Sve novosti, izdanja i najave novih muzičkih izazova u Presluškivanju možete da pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, a dok je prolećno izdanje u pripremi, poslušajte poslednje u nizu Presluškivanje u produkciji Radija 021. 
 
Tema kojom se muzičko-obaveštajni sektor bavio je irska muzika povodom Dana Svetog Patrika. Uživajte i slušamo se uskoro!
 
  • Bela

    23.03.2022 15:13
    Springtime Music
    Black Pumas "Colors"
    sa albuma "Black Pumas" (2019)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika