Presluškivanje: Muzičko vikend uživanje u proleću

Za dobro vikend raspoloženje ponovo su zaduženi agenti Presluškivanja, a verujte da ćete u muzici koju su vam pripremili u novom izdanju zaista uživati.
Presluškivanje: Muzičko vikend uživanje u proleću
Foto: 021.rs

Muzičko-obaveštajni sektor Radija 021 i dalje je vredan, a sada vam donosi 98. po redu emisiju od početka emitovanja Presluškivanja.

Ovog puta tema je prolećna, a pesme nas asociraju na sve što donosi ovo godišnje doba.

Agenti Dragana Prica Kovačević, Gorica Nikolin i Zoran Strika potrudili su se da vam donesu dobar pank, rok i pop zvuk za početak ovog godišnjeg doba, a za narednu nedelju pripremili su sjajan muzički izazov za sve slušaoce (potencijalne doušnike).
 
Uživajte u novom izdanju i nastavite da nas pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu za sve novosti. Emisija se premijerno emituje petkom u 20h na Radiju 021, subotom stiže onlajn na Mixcloud platformi, a nedeljom u podne za vas je pripremljena radijska repriza. 
 
Do sledeće (e)misije, dobre muzike i izazova - pazite da vas neko ne presluškuje.
 
  • Bela

    28.03.2022 15:09
    @Andrija Srek
    Nista sporno !
    The Rolling Stones i jesu Bolji Band od Beatles-a !
  • Andrija Šrek

    27.03.2022 14:00
    ...
    Oprostite, ali moram da iznesem jednu ozbiljnu primedbu na ovu emisiju.
    Nakon puštanja pesme Bitlsa, rekli ste da "ćemo sada čuti pesmu onog BOLJEG benda iz šezdesetih" i onda pustite Rolling Stones. Ovo DIREKTNO VREĐA nas koji smatramo da su Bitlsi BOLJI bend!
    Mogli ste reći "po mom mišljenju" ili "po mišljenju mnogih", ali ovako decidirano, ispada da CELA vaša muzička redakcija smatra da su Stonesi bolji bend. Nadam se iskreno da nije tako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika