VIDEO: Objavljena zvanična pesma Svetskog prvenstva u fudbalu

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) objavila je zvaničnu pesmu Svetskog prvenstva u fudbalu, koje će biti održano u Kataru, od 21. novembra do 18. decembra.
Pesma se zove "Hayya Hayya" (Better Together), a izvode je američki R&B pevač Trinidad Kardona, nigerijsko-američka ikona afrobita Davido i katarska pevačica Aiša.

"Okupljajući glasove iz Amerike, Afrike i Bliskog istoka, ova pesma simbolizuje kako muzika i fudbal mogu da ujedine svet", rekao je komercijalni direktor FIFA Kaj Madati.

"Hayya Hayya" je prvi u nizu singlova koji će biti objavljeni na zvaničnom saundtreku FIFA Svetskog prvenstva u Kataru 2022.
 
Ovo je prvi put da će saundtrek turnira imati više pesama, sa međunarodnim umetnicima koji prikazuju različite muzičke žanrove.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika