U Las Vegasu večeras 64. dodela nagrada Gremi

U Las Vegasu kasno večeras biće održana 64. dodela američke muzičke nagrade Gremi na kojoj je ove godine favorit Džon Batist sa najvećim brojem nominacija, ukupno 11.
Džastin Biber, američka reperka Dodža Ket i Gabrijela Vilson poznata pod umetničkim imenom H.E.R. imaju po osam nominacija, a Bili Ajliš sedam.
 
Ceremonija je prvobitno bila zakazana za 31. januar, ali je odložena zbog pojave omikron soja korona virusa. Ceremoniju će kao i prošle godine voditi humorista Trevor Noa.

Dodela muzičkih nagrada počinje u 19.00 po lokalnom vremenu, što je oko 4.00 po evropskom.

Nagrada Gremi, ustanovljena 1959. godine, godišnja je nagrada za izuzetne doprinose u muzici i diskografiji, koju dodjeljuje američka Akademija za diskografsku umetnost i nauku (NARAS).
 
Ceremonija će biti održana dok se još nisu slegli utisci incidenta koji se dogodio 27. marta na dodeli Oskara, nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauka.
 
Glumac Vil Smit se na ceremoniji popeo na binu i pred svima ošamario komičara Krisa Roka koji se našalio na račun obrijane glave Vilove supruge Džejd Pinket Smit, koja pati od alopecije.
 
Smit se potom izvinio dok je primao Oskara za najboljeg glumca, a kasnije je rekao da se povlači sa mesta člana Akademije. 
  • Ja

    03.04.2022 09:07
    Ja
    Jel onaj komedijaš iz Ukrajine bio na živom ukljucenju? On je sad glavni glumac i pevac!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika