Koja li je tajna: "In corpore sano" među šest nominovanih za najbolji tekst Evrosonga 2022.

Pesma "In corpore sano" kojom Konstrakta predstavlja Srbiju na "Pesmi Evrovizije" nalazi se među šest nominovanih za najbolji tekst ovogodišnjeg takmičenja, po izboru portala Eurostory.nl.
Osim teksta "In corpore sano", među nominovanima su i pesme iz Australije, Velike Britanije, Italije, Ukrajine i Švajcarske.
Dobitnika nagrade će zajedno odlučiti žiri i publika koja može da glasa na portalu eurostory.nl. 
Žiri je ocenio da je prva rečenica pesme "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl?" među onima koje se najviše pamte u istoriji "Pesme Evrovizije".
 
Dodaju i da slezina nikad nije pomenuta na evrovizijskom takmičenju, a navode i da je ostatak teksta "prilično bizaran, ali i koherentan".
 
"Tekst se gradi prema argumentaciji koja se dotiče nemogućih standarda lepote i zdravlja koji su postavljeni za javne ličnosti", naveo je žiri.
 
 
Nagrada za najbolji tekst portala Eurostory.nl dodeljuje se od 2016. godine, a među dobitnicima se, između ostalih, nalaze i Džamala, pobednica iz Ukrajine 2016, kao i prošlogodišnji pobednici, grupa Maneskin.
  • Ja

    25.04.2022 00:02
    Konstrakta
    Ma super je
  • Blago nama

    23.04.2022 18:47
    Ja mogu da razumem da se nekim ljudi ne svidja nesto... pesma, film, sta god... ali mi nije jasna pljuvacina po tome sto ti se ne svidja... prosto nismo svi isti i ne mora svima sve da se svidja...
  • Marta

    23.04.2022 18:17
    Tuzno!
    Mozda da neko poslusa pesmu Sunscreen, pa shvati da ideja datira iz 97.g.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika