VIDEO: Šinobusi objavili spot za "Kada padaš"

Novosadski sastav Šinobusi objavili su spot za "Kada padaš", prvi singl sa novog albuma "Nismo nikud ni krenuli".

Šesti album Šinobusa, objavljen u izdanju Jugotona, već se nalazi u prodaji i sadrži 11 novih pesama. 

Spot je napravljen na osnovu snimaka sa Nišville Jazz Festivala, na kom su Šinobusi nastupili. Sami snimci koji su korišćeni nastali su u produkciji ovog festivala. 

"Album Nismo nikud ni krenuli – izveden u sprezi iskustva, osećajnosti i inteligencije, s refrenima koji lako ostaju u uhu, sa univerzalnim životnim porukama i poukama koje svako može da razume – bio bi apsolutni klasik žanra da žanr kao takav objektivno postoji u Srbiji. Možda je zato u njihovoj odluci da stvaralački i koncertno nastave da traju bez ikakvih stimulansa muzičke industrije, ugovornih obaveza i očekivanja publike, bez uočljive koristi, učitan pun smisao njihovog trijumfa", navodi u recenziji albuma Miloš Zubac.
 
 
CD možete nabaviti u Jugotonovoj prodavnici u Nušićevoj 27, u Beogradu, a uskoro i u Novom Sadu, u knjižari Bulevar Books i CD šopu Mungos. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika