Odlično muzičko raspoloženje u Presluškivanju večeras na Radiju 021

Ovaj petak na Radiju 021 obeležiće odlično raspoloženje, a za to su zaslužni agenti Presluškivanja, muzičko-obaveštajne (e)misije u realizaciji dela redakcije 021.rs.
Odlično muzičko raspoloženje u Presluškivanju večeras na Radiju 021
Foto: 021.rs
Tema novog Presluškivanja su pesme zbog kojih se uvek osećamo moćno, koje nam dignu duh i neretko motivišu da rešimo probleme i napravimo neophodne korake u životu.

Takvih moćnih pesama i te kako ima, a agenti Dragana Prica Kovačević, Gorica Nikolin i Zoran Strika istaći će svoje omiljene.

U pravljenju nove plejliste agentima će pomoći slušaoci i slušateljke u ulogama doušnika, što je praksa u svakom izdanju Presluškivanja.
 
Slušajte novo, premijerno izdanje ovog petka, 6. maja u 20 časova na radio021.rs, a repriza se emituje u nedelju u podne. Emisije stiže u vidu podkasta na Mixcloud platformi Radija 021 u subotu, a sva dosadašnja izdanja možete da pronađete (i poslušate) OVDE.
 
Novosti o emisiji, sa najavama novih tema svake nedelje, možete da pronađete na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja.
 
Do novog izdanja, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, posvećeno radničkim pesmama i radničkoj klasi.
 
  • Bela

    04.05.2022 18:24
    Feel Good
    The Doors - "Roadhouse blues"
    album "Morrison Hotel" (1967)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika