Doli Parton ipak ulazi u Rokenrol dvoranu slavnih

U čuvenu Rokenrol dvoranu slavnih ove godine ulaze Eminem, Duran Duran, Eurythmics, Karli Sajmon, Lajonel Riči, Pet Benatar, Judas Priest i Doli Parton.

Zanimljivo je da će Doli Parton (76) ući u čuvenu instituciju u Klivlendu iako je u martu rekla da se povlači iz nominacija jer to nije zaslužila.

"Iako sam izuzetno počastvovana i zahvalna što sam nominovana za Rokenrol dvoranu slavnih, ne mislim da sam to zaslužila. Zaista ne želim da se glasovi dele zbog mene i zato ću se s poštovanjem povući", napisala je ona tada na svom Tviteru.

Ipak, hram rokenrola nije mogao da povuče nominaciju koja je obrazložena rečima da je "kraljica kantri muzike nominovana zbog karijere koju je izgradila kao kompozitorka, ali i zbog njenog upečatljivog glasa, pozorišnog glamura i kao obožavana ikona Amerikanaca, koja je poznata i po svom humanitarnom radu".
 
U međuvremenu se i Doli Parton predomislila.
 
"Reći ću 'hvala' i prihvatiti. Prihvatiću graciozno", kazala je Parton mesec i po kasnije.
 
Objasnila je da je nemogućnost Rokenrol dvorane slavnih da njeno ime "skine" s liste pomoglo da bolje razume nominaciju i otkud se ona tu uopšte našla.
 
"Uvek sam verovala da je Rokenrol dvorana slavnih za ljude u rok muzici. Sada sam saznala da to nije nužno. Osećala sam se kao da oduzimam mesto nekome ko je to možda zaslužio više od mene, jer sebe nikada nisam smatrala rok umetnicom. Ali očigledno, Rokenrol dvorana slavnih drugačije misli", izjavila je kraljica kantri zvuka.
 
Ceremonija uvođenja novih imena u čuvenu dvoranu biće održana 5. novembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika