Šta kažu kladionice: Kakve su Konstraktine šanse za pobedu?

Konstrakta ima novu poziciju na kladionicama "Evrovizije", koja se održava sledeće nedelje u Torinu.

Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta, pre nešto više od mesec dana bila je na 20. mestu na kladionice, a sada se znatno pomerila.

Posle niza promotivnih nastupa, intervjua sa mnogim svetskim delegacijama, kao i snimka sa evrovizijske probe, talentovanoj Srpkinji sad predviđaju 10. mesto, što je dosad najbolji rezultat, piše Blic.

Ubedljivi favorit za pobedu na ovogodišnjoj "Evroviziji" je i dalje Ukrajina i muzički sastav "Kaluš Orkestra", dok im je Italija, koja je i domaćin ovogodišnjeg takmičenja, za petama.
 
 
"Evrovizija" startuje za tri dana, u utorak, kada se održava prvo polufinale. Naša predstavnica nastupa u drugom polufinalu, u četvrtak.
  • Zemlja gruva

    08.05.2022 12:03
    Svidja mi se Konstrakta ali mi se još više sviđa Zoe Bejbi. Dobro je da imam bar njih iz Zemlje gruva. Ne verujem da neko ima tako dobru ponudu za Evroviziju kao mi. Jako mi znači ovaj ponos na Srbiju koja je inače toliko kulturno poklekla u prethodnoj deceniji.
  • Gari

    08.05.2022 11:41
    Skoro nikakva
    Kvota je od 50-100.
  • /

    08.05.2022 11:27
    /
    jos ni jedan jedini put nisam poslusao to... pesmu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika