VIDEO, FOTO: Počela Pesma Evrovizije, srpska delegacija na čelu sa Konstraktom na tirkiznom tepihu

Počela je "Pesma Evrovizije" u Torinu, a na ceremoniji otvaranja svi takmičari su prodefilovali tirkiznim tepihom.

Među njima i predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta sa delegacijom Srbije, koji su ostavili utisak svojim upečatljivim stajlingom, prenosi RTS.

Ana Đurić Konstrakta se na tirkiznom tepihu pojavila u belom kostimu, a prateći tim je bio u crnim kostimima, slično stajlingu koji naši predstavnici imaju na evrovizijskoj sceni.

U kratkom razgovoru na tirkiznom tepihu, voditelje je zanimalo da li je tačno da je Konstrakta svoju pesmu "In corpore sano" napisala dok je šetala svog psa.
 
 
Predstavnica Srbije je odgovorila da je zaista na taj način pisala pesmu i poručila im da bi i oni mogli isto da probaju.
 
Ceremoniju otvaranja je obeležila i kiša koja je počela neposredno nakon što je Konstrakta završila razgovor sa voditeljima. 
 
 
Nakon toga je predstavnica Srbije razgovarala sa novinarima iz cele Evrope. 
 
Takmičarski deo "Pesme Evrovizije" počinje u utorak, 10. maja, kada će biti održano prvo polufinale, a Konstrakta će nastupiti u drugom polufinalu, u četvrtak, 12. maja. 
 
U velikom finalu 14. maja nastupiće predstavnici 25 zemalja, a prenos sve tri takmičarske večeri biće na RTS-u.
  • pot

    12.05.2022 21:20
    parolac
    limanac ispaljuje agitprop samo tako. alo covece, udavi bre. jasno meni da udaras "stimung" ali ono... smanji dozivljaj.
    Pesma i izvodjacica su malo suvise za ovo takmicenje, zapravo su suvise za ovu publiku ovde isto, ali ajde. Podrsku ima, ali se bojim zaludno.
  • Kaja

    08.05.2022 22:49
    @Lidija
    A čemu da pridajemo značaj? Zadruzi?
  • Лиманац

    08.05.2022 22:48
    „Евровизија” јесте нешто што је одавно изгубило смисао, али сваки представник Србије који на њу оде заслужује подршку народа Србије.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika