Ukrajinci poslali poruku na Evroviziji da rat mora da se zaustavi i apel za podršku Marijupolju

Predstavnici Ukrajine nastupili su na Evroviziji pod rednim brojem 12, a na kraju nastupa zamolili su Evropu da se zaustavi rat u njihovoj zemlji.
Ukrajinci poslali poruku na Evroviziji da rat mora da se zaustavi i apel za podršku Marijupolju
Foto: FoNet/AP
Ukrajinu na Evroviziji predstavlja orkestar "Kaluš" i prema kladionicama, najveći su favoriti. Predstavili su se pesmom koja se sastoji od retro i rep elemenata, a i na evrovizijskoj sceni su se pojavili u različitim odevnim kombinacijama.
Dobili su najveću podršku publike u dvorani do sada, u znak podrške zbog trenutne situacije u Ukrajini.
Na kraju nastupa su zamolili da se rat u njihovoj zemlji zaustavi i apel za podršku Marijupolju.
 
  • ludilo

    15.05.2022 17:52
    @3OPAH
    ovde komentarisu putinofili koji sa evropom nemaju veze, priredba se zove evro vizija, tako da su komentari besmislica, ni ja ne gledam zikinu sarenicu
  • ja

    15.05.2022 10:28
    kosovo
    sta bi bilo da je Ana rekla Kosovo je Srbija. Bili bi diskvalifikovani.
  • 3OPAH

    15.05.2022 07:42
    @ludilo
    Malo smarate sa putinofilijom kad god vam se ne sviđa neki komentar. Je l' nije nameštena Evrovizija? Je l' nije zapad poludeo sa mešanjem politike u sport i umetnost?
    Jeste Putin napravio glupost, jeste rat strašan ali nije ni prvi ni poslednji a samo se zbog ovog rata izbacuju sportisti iz takmičenja. Hajde budite realni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ovo je još deset finalista Evrovizije

U finale izbora za Pesmu Evrovizije plasirali su se predstavnici Letonije, Austrije, Holandije, Norveške, Izreala, Grčke, Estonije, Švajcarske, Gruzije i Jermenije.