Presluškivanje: Mladost - ludost

Ekipa Presluškivanja se ove nedelje bavila muzikom za mlade i sve koji se osećaju mladima.
Presluškivanje: Mladost - ludost
Foto: 021.rs

Bilo da je reč o buntu ili o prvim ljubavima, muzika koju su agenti pripremili garantovano će vam ulepšati vikend.

Autori Presluškivanja, agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin podelili su sa slušaocima svoje suptilne naznake da su sve stariji i zreliji, a razgovarali su o uticaju muzike na duh i mladost.
U izboru muzike agentima su pomogli slušaoci u ulozi doušnika, a ekipa je otkrila koji je naredni muzički izazov u Presluškivanju.
 
Ovo izdanje premijerno je emitovano u petak, 27. maja u 20h na radio021.rs, od danas je dostupno onlajn na podkast platformi Radija 021, a ljubitelji radija moći će da poslušaju emisiju u nedelju u podne u repriznom terminu.
 
Sva dosadašnja izdanja Presluškivanja dostupna su OVDE, a novosti i najave tema pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
 
Za najbolje iskustvo, novo Presluškivanje poslušajte OVDE.
 
Do sledećeg slušanja - pazite da vas neko ne presluškuje.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika