Predstavnik Velike Britanije na Evroviziji: Konstrakta je trebalo da pobedi

Ovogodišnji predstavnik Velike Britanije na Evroviziji, pevač Sem Rajder, pohvalio je pesmu Ane Đurić Konstrakte, rekavši da je ona trebalo da pobedi.

"Pesma je bila u umetničkom fazonu, za šta je i dobila i nagradu. Mislim da je bilo savršeno. Najviše mi se dopalo što prilikom dolaska na scenu, pored svih konstrukcija, vidite lavor sa vodom, trebalo je da pobedite", istakao je Rajder u direktnom uključenju za TV Nova.

On je, kako Nova prenosi, izrazio jednu želju.
 
"Voleo bih da zapevam sa Konstraktom u Srbiji", rekao je Rajder.

Podsećamo, Sem Rajder nastupao je ove godine na pesmi Evrovizije za Veliku Britaniju, a to takmičenje završio je na drugom mestu, iza Ukrajine.

  • Nemam stav ali znam

    31.05.2022 18:04
    Pedja
    Ja vrtela kanale i naletela na bas na njihov intervju… sta je problem pa čovek je sad pobednik, sta je njemu problem da doleti na svaki intervju na koji ga pozovu?
    Imali su video poziv- intervju kako svet funkcioniše od početka korone…
    Nisam gledala, kad sam procitala ko je čovek nastavila sam da vrtim kanale….
  • Rados

    31.05.2022 14:29
    Sem Rajder
    Bio si najbolji i svima si pokazao kako se peva to vece,ti si trebao da pobedis!!
  • V

    30.05.2022 16:26
    Slažem se, ali na Evroviziji se boduje i politički status neke zemlje, a uzevši to u obzir, Konstrakta nije imala nikakve šanse ove godine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".