Kiss se povlači iz "samopoštovanja": To je jednostavno prirodni tok života

Basista kultnog rok sastava Kiss Džin Simons je izjavio da se bend povlači zbog "samopoštovanja" i zbog "ljubavi prema obožavaocima".

Kako prenosi NME, iz benda su još 2018. najavili da će uraditi još jednu, finalnu turneju, pre nego što se i zvanično penzionišu.

Sada je Simons objasnio zašto su se odlučili za taj korak.

"Razlozi za prestanak sviranja i turneja su ponos, samopoštovanje, kao i ljubav i divljenje prema našim fanovima. Poslednja stvar koju želite je da budete svetski šampion u boksu, a da ostanete u ringu predugo. Samo je pitanje vremena kada vaše noge više neće moći da vas drže i izgubićete. Tako smo videli i bendove koji su ostajali aktivni predugo. Onda zaboravljaju tekst i vidite im bore na licima. To je jednostavno prirodni tok života", zaključio je Simons.

  • Đorđe Petrović

    30.05.2022 21:50
    Ovo si trebao izjaviti pre 40 godina, a i tada ste bili band za japanske tinejdžere.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika