Presluškivanje večeras proslavlja muzička otkrića sa radija

U nedelji kada Radio 021 obeležava dve i po decenije postojanja, ekipa Presluškivanja odlučila je da novo izdanje posveti muzičkim "otkrićima" s radija.
Presluškivanje večeras proslavlja muzička otkrića sa radija
Foto: 021.rs
Agenti Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin prisetili su se pesama koje su otkrili slušajući radio na raznim frekvencijama.

U kreiranju savršene "radijske" plejliste pomoći će im slušaoci u ulozi doušnika, koji imaju sopstvena radijska otkrića.

Premijerno izdanje Presluškivanja stiže ovog petka, 10. juna, u 20h na radio021.rs, u nedelju u podne u repriznom terminu, a od subote će biti dostupno za onlajn slušanje na podkast platformi Radija 021.
 
Sva dosadašnja izdanja Presluškivanja pronaći ćete na jednom mestu OVDE, a dojave o emisiji i nove muzičke izazove pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu ove muzičke (e)misije.
 
Dok je novo izdanje u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, a na temu imena u muzici.
 
  • Bela

    08.06.2022 20:56
    Sopstveno Radijsko Otkrice
    Van Morrison
    " Days Like This " (1995)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika