VIDEO Bajaga repuje u novoj pesmi "21. vek": "Sve je više izgubljenih, sve je više budala"

Sastav Bajaga i instruktori objavili su singl "21. vek", koja je nastavak popularne pesme iz osamdesetih "20. vek".

Kao i u "20. veku", Bajaga repuje i u "21. veku". Tematski se nastavlja na naslovnu pesmu albuma "Ovaj svet se menja" iz 2020. godine, jer govori o stvarima koje, poslednjih godina, potresaju planetu.

Bajaga samostalno potpisuje tekst, muziku je komponovao zajedno sa klavijaturistom Instruktora Sašom Loknerom, dok su za aranžman zaslužni Lokner i gitarista benda Marko Nježić.

"Pesma '21. vek' je odraz ovog vremena u kojem živimo, i rezime svega ovoga što nam se dešava u protekle dve, tri godine", ističe Bajaga. 
 
"U prošlom veku smo imali veoma uspešnu pesmu '20. vek', a u ovom veku su se stvari malo promenile, pa sam imao potrebu da napišem i pesmu '21. vek'. Ono što smo do sad doživeli u njemu, nije bilo tako lepo kao u dvadesetom, tako da je i pesma malo mračnija, u skladu sa mračnom realnošću", zaključuje Bajaga.
 
  • Normalan

    10.06.2022 07:25
    Možemo mi iz poštovanja prema gospodinu Bajagi da kažemo da je pesma ok. Ali nije.
  • Rock

    10.06.2022 03:51
    Bajaga
    Uvek svez, uvek u skladu sa situacijom, a opet za sva vremena, uvek zabavan.
  • Tozo

    09.06.2022 16:30
    Kažu kad ceo svet počne da te nervira ondak si postao mator.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika