Ukrajina već počinje pripreme za Eurosong 2023.

Kijev počinje pripreme za naredni Eurosong koji bi trebalo da bude održan u Ukrajini 2023, saopštio je danas Kirilo Timošenko, zamenik šefa kabineta Vladimira Zelenskog.
"Ukrajina već počinje pripreme za finale Evrovizije 2023. godine. Glavno pitanje za nas i za Evropsku radiodifuznu uniju je bezbednost. Ministarstvo odbrane i ministarstvo unutrašnjih poslova Ukrajine od samog početka su uključeni u pripreme za Evroviziju 2023. godine s ciljem da se obezbedi pogodna logistika i što je najvažnije bezbednost", saopštio je Timošenko.

On je na svom Telegram kanalu naveo da se razmatraju različite lokacije za održavanje ove manifestacije, ali je dodao da u ovom trenutku ne može da kaže o kojim lokacijama je reč.

Ukrajinska grupa Kaluš Orkestra sa pesmom Stefania pobednik je ovogodišnje manifestacije.
 
Prema ukupnim rezultatima glasanja publike i žirija, predstavnici Ukrajine osvojili su 631 poen i pobedili sa velikom razlikom u odnosu na drugoplasiranu Veliku Britaniju koja je dobila 466 glasova.
 
Prema pravilima Evrovizije sledeće godine takmičenje bi trebalo da bude održano u Ukrajini.
  • NN

    18.06.2022 20:23
    rat ili estrada
    Pa šta je ovo, mi mislili da oni ratuju i brane svaki pedalj svoje okupirane zemlje, a oni pripremaju Eurosong! Ko zna šta im sve šalju ovi njhovi zaštitnici!
  • Koni

    14.06.2022 08:35
    Bice kao kod nas nekad na svadbama,malo muzike malo pucnjave.Bice bas veselo…
  • Иги

    13.06.2022 22:34
    Земља у рату, они спремају Евровизију... брод лудака.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika