Ukrajina već počinje pripreme za Eurosong 2023.

Kijev počinje pripreme za naredni Eurosong koji bi trebalo da bude održan u Ukrajini 2023, saopštio je danas Kirilo Timošenko, zamenik šefa kabineta Vladimira Zelenskog.
"Ukrajina već počinje pripreme za finale Evrovizije 2023. godine. Glavno pitanje za nas i za Evropsku radiodifuznu uniju je bezbednost. Ministarstvo odbrane i ministarstvo unutrašnjih poslova Ukrajine od samog početka su uključeni u pripreme za Evroviziju 2023. godine s ciljem da se obezbedi pogodna logistika i što je najvažnije bezbednost", saopštio je Timošenko.

On je na svom Telegram kanalu naveo da se razmatraju različite lokacije za održavanje ove manifestacije, ali je dodao da u ovom trenutku ne može da kaže o kojim lokacijama je reč.

Ukrajinska grupa Kaluš Orkestra sa pesmom Stefania pobednik je ovogodišnje manifestacije.
 
Prema ukupnim rezultatima glasanja publike i žirija, predstavnici Ukrajine osvojili su 631 poen i pobedili sa velikom razlikom u odnosu na drugoplasiranu Veliku Britaniju koja je dobila 466 glasova.
 
Prema pravilima Evrovizije sledeće godine takmičenje bi trebalo da bude održano u Ukrajini.
  • NN

    18.06.2022 20:23
    rat ili estrada
    Pa šta je ovo, mi mislili da oni ratuju i brane svaki pedalj svoje okupirane zemlje, a oni pripremaju Eurosong! Ko zna šta im sve šalju ovi njhovi zaštitnici!
  • Koni

    14.06.2022 08:35
    Bice kao kod nas nekad na svadbama,malo muzike malo pucnjave.Bice bas veselo…
  • Иги

    13.06.2022 22:34
    Земља у рату, они спремају Евровизију... брод лудака.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".