VIDEO: Bijonse objavila prvi singl sa novog albuma "Renaissance"

Pop zvezda Bijonse objavila je prvi singl sa najavljenog albuma "Renaissance" pod nazivom "Break My Soul".
Dens pesma u duhu devedesetih delo je njenog tima s kojim je radila na jednim od njenih najvećih hitova - "Single Ladies", koji čine Triki Stjuart i The-Dream, a tu su i njen muž reper Džej Zi, Adam Pigot i Fredi Ros.
Potpisani su i autori pesme "Show Me Love" Robin S iz 1993. koja je semplovana u novom singlu.
Pesma se prvo pojavila na striming servisu Tidal, a zatim i na Spotify i Apple Music, kao i na Youtubeu, piše Variety.
 
Bijonse je prošlog četvrtka najavila da će novi album, na koji njeni obožavaoci čekaju šest godina, biti objavljen 29. jula.
 
Iako je od "Lemonade" objavila i "Everything Is Love", to je bio projekat koji je radila sa Džej Zijem i potpisuju ga kao "The Carters".
 
Takođe je objavila snimke sa njenog nastupa na festivalu Koačela 2018. koji je bio tema 60 miliona dolara vrednog dokumentarca na Netfliksu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".