VIDEO: Bijonse objavila prvi singl sa novog albuma "Renaissance"

Pop zvezda Bijonse objavila je prvi singl sa najavljenog albuma "Renaissance" pod nazivom "Break My Soul".
Dens pesma u duhu devedesetih delo je njenog tima s kojim je radila na jednim od njenih najvećih hitova - "Single Ladies", koji čine Triki Stjuart i The-Dream, a tu su i njen muž reper Džej Zi, Adam Pigot i Fredi Ros.
Potpisani su i autori pesme "Show Me Love" Robin S iz 1993. koja je semplovana u novom singlu.
Pesma se prvo pojavila na striming servisu Tidal, a zatim i na Spotify i Apple Music, kao i na Youtubeu, piše Variety.
 
Bijonse je prošlog četvrtka najavila da će novi album, na koji njeni obožavaoci čekaju šest godina, biti objavljen 29. jula.
 
Iako je od "Lemonade" objavila i "Everything Is Love", to je bio projekat koji je radila sa Džej Zijem i potpisuju ga kao "The Carters".
 
Takođe je objavila snimke sa njenog nastupa na festivalu Koačela 2018. koji je bio tema 60 miliona dolara vrednog dokumentarca na Netfliksu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika