Letnji hitovi večeras u Presluškivanju

Leto je zvanično stiglo, a agenti Presluškivanja planiraju da ga proslave sa stilom.
Letnji hitovi večeras u Presluškivanju
Foto: 021.rs

Bez obzira na to da li vas na ovo godišnje doba asociraju pesme koje pevaju o letnjim ljubavima i tugama ili ste više za latino ritmove pogodne za plažu, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe u novom letnjem izdanju Presluškivanja.

Muzičko-obaveštajni sektor Radija 021 ovog petka, 23. juna, za vas će probrati omiljene letnje numere i predstaviti ih u premijernom terminu od 20 časova na radio021.rs

U tom poduhvatu pomažu im doušnici koji putem društvenih mreža šalju svoje predloge, a naše "linije su još uvek otvorene".

Repriza se, kao i obično, emituje u nedelju u podne, a oni nestrpljiviji mogu poslušati onlajn izdanje u subotu na podkast platformi Radija 021.
 
Emisiju ćete pronaći na 021.rs, u posebnoj plejlisti OVDE, kao i na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
 
Dok se letnje izdanje krčka na temperaturi od oko 30 stepeni, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021 koje se bavi "besnim pesmama".
 
  • Srecko

    23.06.2022 22:34
    @Bela
    Kid Rock "All Summer Long"
    from the album Rock N Roll Jesus
    :)
  • Bela

    22.06.2022 16:38
    Summertime Songs
    Lynyrd Skynyrd "Sweet Home Alabama"
    Album - Second Helping (1974)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".