FOTO: Na koncertu benda"Kiss" u Beču na video bimu prikazana zastava Australije

Američki rok bend "Kiss" našao se na meti kritika na internetu nakon što su na koncertu u Beču umesto austrijske, na ekranu na bini prikazali zastavu Australije.
Kako prenosi NME, ova greška se dogodila na koncertu benda u prestonici Austrije 26. juna.
Na kraju koncerta, na video bimu se pojavila poruka "Kiss voli Beč", a na logou benda je bila australijska zastava.
"Kiss" se još nije oglasio ovim povodom. Trenutno se nalaze na turneji "End Of The Road", za koju kažu da im je oproštajna.
 
 
Podsetimo, basista i jedan od osnivača benda Džin Simons je u maju rekao da se "Kiss" posle turneje povlači iz, kako je rekao, "samopoštovanja i ljubavi prema fanovima".

Teme

KISS
  • Zerstorer

    28.06.2022 16:36
    ...
    Isto vam je to...pocinje na AUS...
    Usa inteligencija...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".