Dvojac "Buč Kesidi" otvorio Arsenal fest, na glavnoj bini sutra Placebo i Ana Popović

U Kragujevcu je otvoren 12. po redu "Arsenal fest", a na glavnoj sceni prvi je nastupio dvojac "Buč Kesidi".
Dvojac "Buč Kesidi" otvorio Arsenal fest, na glavnoj bini sutra Placebo i Ana Popović
Foto: Pixabay
Prostor Kneževog arsenala od četvrtka do subote (30. jun do 2. jula ) predstaviće brojne muzičare iz Srbije i sveta, na tri scene - Main stage, Garden stage i Explosive DJ stage.
Na mejn stejdžu u četvrtak je prvi nastupio Buč Kesidi, slede Rock El Clasico (Stefan Milenković i Nele Karajlić), a prvo veče Arsenala zatvoriće Negative.
U petak veče glavne zvezde Arsenal festa biće Van Gogh, Placebo, Senidah i Ana Popović.
 
Na zatvaranju Arsenal festa u Kragujevcu u subotu, 2. jula na glavnoj sceni nastupiće Konstrakta, Thievery Corporation i Goblini.
  • Sremac

    01.07.2022 09:08
    Exite ugledaj se na ovaj festival.
  • Rock

    01.07.2022 03:46
    Festivalcina
    Uvek se prijatno iznenadim izborom izvodjaca. Odlican alternativan festival. Steta sto ne mogu da idem, ali dogodine cu da tempiram datume da budem tamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".