Glastonbury

Odrastanje zna da bude komplikovano, ali i skupo. Nekima ume da bude lakše, a drugima i traumatično.

Zavisi to od mnogo stvari. Zavisi od tvog karaktera, porodičnih okolnosti, uticaja porodice, starije braće i sestara i posebno društva - škole i ozloglašene ulice.

Neki, poput mene, do kraja života nose sećanje na partije klikera i ozloglašeno otimanje istih uz povike "graaacki". Prva šamarčina koju sam dobio takođe zvoni još uvek u ušima. Bez obzira na to da li sam je dobio od Jelene jer sam preterao u Futoškom parku, ili od oca jer sam politički ispravljao krive Drine tokom nedeljnog ručka kada tome nije bilo vreme ni mesto. 

Pre nego što ovo završi na srpskom tviteru prepunom lažnih levičara i desničara, a zapravo veštačkom ribnjaku gde se hrane i množe iskompleksirani likovi, osvrnuo bih se na jedan lep aspekt odrastanja. 
 
Festivali. Kad si mlad, ne obazireš se na imena zapisana na karti. Ne interesuju te toliko ovi gore na bini, hoćeš spektakl i druženje. 
 
Kad si mator, kao ja, onda si besan jer je tvoj bend došao da ima kratak festivalski nastup. Želiš ceo kolač u trajanju od dva sata.
 
 
Međutim, Glastonbury je zaista nešto posebno. Ove sedmice, na 021.rs čitajte, gledajte i slušajte najbolje nastupe na ovom festivalu koji je bio i ostao najbolji, tj. proslava i pomirenje novih i starih trendova u muzici. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".