Konstrakta nastupa na Paradi ponosa u Beogradu

Na ovogodišnjem Europrajdu, koji će se održati u Beogradu, nastupiće popularna pevačica Senidah, kao i predstavnica Srbije na Evroviziji - Konstrakta, prenosi Nova.rs.
Europrajd jedan je od najznačajnijih događaja za LGBT+ zajednicu. Ove godine biće održan 29. put i to u Beogradu od 12. do 18. septembra.
Organizatori su za nastupe izabrali dve velike zvezde sa naših prostora.
Grad domaćin je obično onaj koji ima ustanovljenu tradiciju održavanja parade ponosa ili jaku LGBT+ zajednicu. Prilikom izbora domaćina u obzir se uzima iskustvo organizatora, politički značaj događaja za region i nivo prijateljske nastrojenosti grada prema LGBT+ populaciji, piše Nova.rs.
  • Dusan

    11.07.2022 10:00
    Hrabro
    Pristanak da nastupa na Paradi ponosa pokazuje Konstraktinu hrabrost i, sto ne danas retko, spremnost da mozda izgubi deo svojih pristalica i postovalaca, zbog svog (ispravnog) stava i zastupanja osnovnih principa demokratije. Ja je zato jos vise postujem. Politicari jadne racundzije, ucite!
  • Лиманац

    07.07.2022 15:58
    Понос(?)
    Након састанка са патријархом Порфиријем, ово је нешто што јој није требало.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika