VIDEO Metalika svira u čast lika iz "Stranger Things": Edi, ovo je za tebe

Netfliks je početkom meseca objavio poslednje dve epizode četvrte sezone popularne naučnofantastične horor serije "Stranger Things".
U jednoj od najupečatljivijih scena završnice serijala, lik Edija Munsona, u paralelnoj dimenziji poznatoj kao "Obrnuti svet", na svojoj električnoj gitari svira hit benda Metalika "Master Of Puppets" kako bi privukao čudovišne, krvožedne šišmiše i svojim prijateljima omogućio da neometani dođu do glavnog negativca - Vekne.
Kako prenosi N1, epska scena ubrzo je postala viralna na internetu, a oduševljenje nije krila ni sama Metalika.
 
"Goreli smo od želje da vidimo konačan rezultat, a kada jesmo, bili smo potpuno oduševljeni", naveli su iz benda.
 
Ipak nisu se zadržali samo na rečima, već su se Džejms Hetfild, Lars Urlih, Kirk Hamet i Rob Truhiljo latili instrumenata i na TikToku uživo odsvirali "Master Of Puppets" u čast Edija Munsona.
 
"Edi, ovo je za tebe!", poručili su članovi benda.
 
 
Članovi Metalike pritom su nosili majice "Hellfire Club" – fiktivnog kluba ljubitelja društvene igre "Lagumi i zmajevi" kojim u seriji rukovodi upravo harizmatični Edi Munson.
 
Edija u seriji igra mladi britanski glumac Džozef Kvin koji je izjavio da je slušao dosta metal muzike kako bi se pripremio za ulogu.
 
Kao i u slučaju Kejt Buš koja već nedeljama gospodari svetskim top listama sa pesmom "Running Up That Hill" – ključnom numerom četvrte sezone "Stranger Things" – i hit Metalike iz 1986. je, zahvaljujući seriji, počeo da osvaja novu, mlađu publiku.
 
Tako se "Master Of Puppets" popeo na 14. mesto globalne top liste striming servisa Spotify, dok Kejt Buš i dalje čvrsto drži prvu poziciju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika