Bijonse oborila rekord po broju hit singlova u prvih 20

Pevačica Bijonse postala je prva žena sa 20 singlova koji su ušli u top 10 na Bilbordovoj listi "100", pošto joj je to pošlo za rukom i sa najnovijim hitom "Break My Soul".
Ova pesma će se naći na njenom novom studijskom albumu "Renaissance" koji će izaći 29. jula.
Ona je istovremeno bila i prvi ženski umetnik sa 10 hitova u top 10 kao članica neke grupe, što je postigla sa "Destinys Child".
Pored Bijonse to je uspelo još jedino muškim muzičarima Majklu Džeksonu i Polu Makartniju. Pokojni kralj pop muzike ima 30 top 10 singlova u karijeri kao solo umetnik, nakon što je stigao do 11 takvih ostvarenja kao član grupe "Džekson 5". Pol Makartni ima 34 takva hita sa Bitlsima i još 23 kao solo umetnik.
 
Poslednji hit Bijonse "Break My Soul" objavljen je 20. juna, a ova američka zvezda se nalazi i na julskoj naslovnoj strani magazina Vog.
 
U izradi ovog singla, osim Bijonse učestvovali su i muzičari The Dream i Triki Stjuart, kao ko-autor i ko-producent. Oni su prethodno zajedno radili na hitu "Single Ladies". U listi imena koje su radili na pesmi "Break My Soul" nalazi se, očekivano, i njen suprug Džej Zi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika