Bob Dilan zabranio mobilne telefone na svojim koncertima

Bob Dilan zabranio je mobilne telefone na svojim nastupima.
Odluku je doneo nakon što je objavio datume nastupa u Velikoj Britaniji gde će zasvirati prvi put u poslednjih pet godina. Nastupi su deo svetske turneje "Rough and Rowdy Ways".
Britanski deo njegove turneje održaće se između 19. i 31. oktobra. Uključivaće četiri nastupa u londonskom Paladijumu. Fanovi željni da ga vide uživo neće moći da dokumentuju iskustvo na svojim društvenim mrežama jer će to biti događaj bez mobilnih telefona.
Od publike će se tražiti da svoje telefone zaključaju u posebno dizajnirane torbice za zaključavanje mobilnih telefona za vreme nastupa, pišu britanski mediji. Dilan će nastupiti i u Kardifu, Halu i Notingemu, a turneju će zatvoriti s dva nastupa u Glazgovu.
 
Poslednji put Dilan je na turneji po Velikoj Britaniji bio u aprilu i maju 2017. godine. Na muzičkoj sceni je od 1960-ih i do danas je prodao više od 125 miliona ploča širom sveta. Dobitnik je Oskara za najbolju originalnu pesmu 2001. za pesmu "Things Have Changed" koju je napisao za film "Wonder Boys".
 
Prvi je tekstopisac koji je 2016. godine dobio Nobelovu nagradu za književnost.
  • deo demosa

    21.07.2022 00:19
    Snime deo pesme
    i nikad više ne pogledaju taj snimak.
  • mrk

    18.07.2022 12:07
    tako i treba, imate mozak, secanja pa uzivajte u sadasnjosti... odes na koncert i odjednom 80% mase digne ruke i snima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika