Džoni Dep objavio novi album nakon suđenja s Amber Herd

Nedugo nakon suđenja zbog klevete, glumac Džoni Dep objavio je album s engleskim rokerom Džefom Bekom, što predstavlja nastavak njegove kreativne karijere.
"Album 18", na kojem Dep peva i svira gitaru, sadrži 13 pesama, uglavnom obrada, a dosad je bio dosta kritikovan i verovatno neće igrati značajnu ulogu u repertoaru Beka, 78-godišnjeg bivšeg člana grupe "The Yardbirds".
Na albumu su se našle obrade pesama "What's Going On" Marvina Geja, "Isolation" Džona Lenona, i "Venus In Furs" sastava Velvet Underground.
Odluka da se uključi pesma "Venus In Furs", koja se bavi sadomazohizmom, nekima se može činiti bizarnom, s obzirom na suđenje fokusirano na navodno porodično nasilje između Depa i njegove bivše supruge Amber Herd.
 
Album takođe sadrži pesme "This is a Song for Miss Hedy Lamarr" i "Sad Motherfuckin' Parade", koje je napisao Dep.
 
Dep i Bek upoznali su se 2016, a sprijateljili su se "zbog automobila i gitara" pre nego što je Bek, kao što je sam rekao, počeo da ceni "ozbiljnu Depovu veštinu pisanja tekstova i sluh za muziku". Na ovom albumu počeli su da rade 2019. 
 
Međutim, to nije prvi put da se Dep bavi muzikom. Više od deset godina snimao je pesme i išao na turneje sa sastavom "Hollywood Vampires", koji je osnovao sa Alis Kuperom i Džoom Perijem. Bek se trenutno nalazi na turneji po Evropi s Depom kao posebnim gostom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".