Džoni Dep objavio novi album nakon suđenja s Amber Herd

Nedugo nakon suđenja zbog klevete, glumac Džoni Dep objavio je album s engleskim rokerom Džefom Bekom, što predstavlja nastavak njegove kreativne karijere.
"Album 18", na kojem Dep peva i svira gitaru, sadrži 13 pesama, uglavnom obrada, a dosad je bio dosta kritikovan i verovatno neće igrati značajnu ulogu u repertoaru Beka, 78-godišnjeg bivšeg člana grupe "The Yardbirds".
Na albumu su se našle obrade pesama "What's Going On" Marvina Geja, "Isolation" Džona Lenona, i "Venus In Furs" sastava Velvet Underground.
Odluka da se uključi pesma "Venus In Furs", koja se bavi sadomazohizmom, nekima se može činiti bizarnom, s obzirom na suđenje fokusirano na navodno porodično nasilje između Depa i njegove bivše supruge Amber Herd.
 
Album takođe sadrži pesme "This is a Song for Miss Hedy Lamarr" i "Sad Motherfuckin' Parade", koje je napisao Dep.
 
Dep i Bek upoznali su se 2016, a sprijateljili su se "zbog automobila i gitara" pre nego što je Bek, kao što je sam rekao, počeo da ceni "ozbiljnu Depovu veštinu pisanja tekstova i sluh za muziku". Na ovom albumu počeli su da rade 2019. 
 
Međutim, to nije prvi put da se Dep bavi muzikom. Više od deset godina snimao je pesme i išao na turneje sa sastavom "Hollywood Vampires", koji je osnovao sa Alis Kuperom i Džoom Perijem. Bek se trenutno nalazi na turneji po Evropi s Depom kao posebnim gostom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika