Džek Vajt objavio peti solo album "Entering Heaven Alive"

Američki muzičar Džek Vajt, koji je stekao svetsku popularnost kao član rok dua "The White Stripes", objavio je svoj novi solo album "Entering Heaven Alive".
Dva meseca nakon što je izbacio novu pesmu "Fear of the Dawn", Vajt je objavio i svoj peti po redu solo album, koji je zbog različitih stilova podeljen na dva zasebna dela.
"Ideja je dugo bila da se napravi jedan album, tako je prvobitno bilo zamišljeno. Međutim, meke, melodične pesme jednostavno nisu išle dobro s težim komadima. Odlučio sam da ih podelim na dva naslova. Bilo je bolje da ih zadržim u njihovom jedinstvenom malom univerzumu", rekao je Vajt.
Mužičar je istakao da je prethodni period bio izuzetno plodonosan za njega, te da je vreme pandemije iskoristio za stvaranje.
 
"Možda zvuči iznenađujuće, ali mogu reći da sam više stvarao u prethodnom periodu nego što je to bio slučaj u poslednjih 10 godina. Ono što je sjajno u tome što sam bio zatvoren je to što imam muzički studio kod kuće", naveo je Vajt. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".