Britanska muzičarka Džesi Ver nastupiće na Europrajdu u Beogradu

Britanska muzičarka Džesi Ver nastupiće 17. septembra u Beogradu, u okviru koncertnog programa Europrajda na Donjem Kalemegdanu, najavili su organizatori.

Direktor Beograd Prajda Marko Mihailović je ocenio da podrška velikih muzičkih imena mnogo znači u borbi za ravnopravnost LGBTI+ zajednice.

"Očekujemo da će 17. septembra čitav Beograd uz njene hitove slaviti različitost i ljubav", naveo je.
Pored Džesi Ver, na Europrajd koncertima na Donjem Kalemegdanu, 16. i 17. septembra, nastupiće mnoga popularna muzička imena iz regiona i Evrope.
 
Navedeno je da će to biti Senidah, Sara Jo, Edita, Angellina, Sajsi MC, Bojana Vunturišević, Ida Prester & Lollobrigida, Tam, Iva Lorens, House of Flamingo, Elektra Elite, KOIKOI, Patrick Mason, Roi Perez i drugi.
 
Ranije je najavljeno i da će Europrajd 2022 u Beogradu biti održan od 12. do 18. septembra, a šetnja 17. septembra.
  • Aleksej

    19.08.2022 12:56
    Xexe
    Cekamo vas... :D)
  • Paja

    18.08.2022 23:20
    Jovanovic
    Cega se pametan stidi time se glup ponosi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika