Presluškivanje: Poznati o poznatima

Šta ličnosti poput Grejs Keli, Staljina, Rite Hejvort, Gavrila Principa, Cezarije Evore i Breda Pita imaju zajedničko?
Presluškivanje: Poznati o poznatima
Foto: 021.rs

Sve su to značajne figure koje svoje mesto imaju i u pesmama, da li kao ode njihovom radu i stvaralaštvu ili kao usputni stih da bolje "padne" rima.

Takve pesme teme su novog Presluškivanja, koje na Radio 021 donose agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin.

U izboru pesama u kojima se pominju poznate ličnosti agentima su pomogli vredni doušnici i doušnice emisije. U novom izdanju na zadatku su bili Tijana, Isidora i Dejan, sa svojim sjajnim izborima.
 
Agenti su, kao i svake nedelje, u Presluškivanju najavili koji je sledeći izazov koji će se naći pred njima, ali i pred slušaocima koji bi da doprinesu realizaciji (e)misije.
 
Presluškivanje je muzički projekat dela redakcije 021.rs, kreiran u nameri da u večernjim satima obogati muzičku ponudu našeg radija. Postoji duže od dve godine, a sve novosti i najave tema saznaćete prateći Fejsbuk, Tviter i Instagram Presluškivanja.
 
Premijerno se emituje petkom u 20h na radio021.rs, subotom stiže na net, a nedeljom u podne možete da pratite radijsku reprizu na 92,2 MHz.
 
Slušajte novo Presluškivanje OVDE.
 
Sva dosadašnja izdanja dostupna su vam u bilo kom trenutku, na jednom mestu - OVDE.
 
Uživajte u vikendu i pazite da vas neko ne presluškuje.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika