Poslednje veče Beogradskog festivala piva pomereno zbog kiše

Poslednje veče programa Begradskog festivala piva pomereno je za ponedeljak, 22. avgust zbog obilnih padavina, saopštili su danas organizatori.
U saopštenju se navodi da će sve zone festivala danas biti zatvorene iz bezbednosnih razloga, a program će u ponedeljak početi ranije nego što je bilo planirano za danas.
Kapije će sutra biti otvorene u 18 časova, dok na glavnoj bini program počinje u 19 časova, kad nastupa "Queen Real Tribute".
I ostatak programa glavne bine održaće se ranije u odnosu na planirano vreme, pa će Konstrakta i Zemlja gruva izaći na scenu u 20.30, Sunshine u 22 časa, a festival će zatvoriti E-Play koncertom u 23.15.
 
U saopštenju se dodaje da je u prva tri dana festival posetilo više od 200.000 ljudi, kao i da će ulaz na festival i u ponedeljak biti besplatan.
  • pape

    22.08.2022 09:32
    Ma daaaaj
    Ugasite to smeće od, nazovi, festivala...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ovo je još deset finalista Evrovizije

U finale izbora za Pesmu Evrovizije plasirali su se predstavnici Letonije, Austrije, Holandije, Norveške, Izreala, Grčke, Estonije, Švajcarske, Gruzije i Jermenije.