Dodeljene MTV nagrade za spotove: Veče u znaku Tejlor Svift

Tejlor Svift osvojila je glavnu MTV nagradu za muzičke spotove za video koji prati njenu pesmu "All Too Well" na svečanosti održanoj u Nju Džerziju, koju su obeležili nastupi mnogih zvezda.
Čuvena statua astronauta na Mesecu našla se i u rukama Niki Minaž (najbolji hip hop), sastava Red Hot Chili Peppers (najbolji rok), portorikanskog superstara Bad Bunny (izvođač godine) i Lise iz južnokorejske grupe Blackpink (najbolji K-pop).
Svift je, preuzimajući nagradu, istakla da je reč o "istorijskoj noći", jer su "po prvi put u istoriji VMA četiri spota nominovana za glavnu nagradu režirale žene".
Inače, Svift je jedina umetnica koja je tri puta osvojila trofej za spot godine i prva koja je dobila priznanje za video koji je sama režirala.
 
Ranije je osvajala nagrade za spotove pesama "Bad Blood" (2015) i "You Need to Calm Down" (2019).
 
Tejlor je preuzimanje nagrade iskoristila i za najavu novog albuma, koji bi trebalo da bude premijerno predstavljen 21. oktobra, a nedugo nakon završetka prenosa, na društvenim mrežama otkrila je da je naziv projekta "Midnights".
 
Sastav Red Hot Chili Peppers izveo je svoj novi singl "Black Summer" i hit iz 2002. "Can't Stop" pre nego što su dobili nagradu "Globalne ikone", a pevač Entoni Kidis zahvalio se "vrcavoj ljubavnici poznatoj kao MTV za to što nas podržava hiljadu godina i više". 
 
Oni su takođe odali počast preminulom bubnjaru sastava Foo Fighters Tejloru Hokinsu.
 
Tokom večeri nastupali su i Eminem i Snup Dog, Marshmello i Khalid, a grupa Blackpink izvela je prvi nastup na nekoj od dodela američkih nagrada u svojoj istoriji.
 
Najveće iznenađenje večeri bilo je pojavljivanje glumca Džonija Depa na dodeli održanoj u Njuarku tokom nekoliko nastupa izvođača.
 
Glumac, koji zbog optužbi za zlostavljanje u porodici koje je protiv njega iznela bivša supruga Amber Herd godinama nije dobijao istaknute uloge u Holivudskim filmovima, našalio se pred publikom Prudential centra u Nju Džerziju da mu je "potreban posao", a kasnije je u zvaničnom prenosu rekao da je dostupan za "rođendane, venčanja, opela i bilo kakve starinske stvari".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika