VIDEO: "Arctic Monkeys" objavili singl sa predstojećeg albuma

Sastav "Arctic Monkeys" objavio je novi singl pod nazivom "There'd Better Be A Mirrorball" kojim najavljuje dugoočekivani sedmi album "The Car".
Na albumu će se naći deset novih pesama, opisane kao "divljanje po novom, raskošnom muzičkom pejzažu, koji sadrži neke od najbogatijih i najvrednijih vokalnih izvođenja u karijeri Aleksa Tarnera", inače pevača grupe.
U intervjuu za magazin "The Big Issue" Tarner je ranije govorio o tome koliko novi album može da se uporedi sa njima svojstvenim "intergalaktičkim" zvukom.
 
"Na ovom albumu nema naučne fantastike. Vraćamo se na Zemlju", rekao je on za magazin.
 
"Mislim da smo se približili boljoj verziji dinamičnijeg zvuka s ovim albumom. Žičani instrumenti ovde dolaze i odlaze iz središta pažnje, što je bio nameran potez i s nadom da će sve naći svoje mesto. U nekim trenucima bend je u prvom planu, a onda to mesto preuzimaju žičani instrumenti", rekao je on.
 
"The Car" bi trebalo da bude dostupan od oktobra, ali tačan datum još nije objavljen.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika