Presluškivanje: Akustični hitovi koji štede struju

Ekipa Presluškivanja ugasila je struju na kratko vreme da bi priredila akustično izdanje u trajanju od sat vremena.
Presluškivanje: Akustični hitovi koji štede struju
Foto: 021.rs

Akustična muzika i te kako ima svoju čar, a agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin nadaju se da su odabrali pesme koje će vam ulepšati vikend.

U odabiru pesama agentima su, kao i uvek, pomogli slušaoci Presluškivanja u ulozi doušnika. To su u novom izdanju bili Tanja, Tijana, Dejan i Lidija.

Iskoristite priliku da poslušate novo izdanje već sada OVDE, a kreirali smo posebnu plejlistu sa svim izdanjima Presluškivanja koji su do sada realizovani u produkciji Radija 021, njih čak 117.
 
Agenti su u okviru emisije obelodanili koji je naredni muzički izazov za slušaoce, a najave novih tema možete da pratite i na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
 
Presluškivanje se premijerno emituje petkom u 20h na radio021.rs, reprizno nedeljom u podne, a svake subote stiže u podkast verziji.
 
Uživajte u novom Presluškivanju, do sledećeg slušanja budite štedljivi (samo ako želite) i pazite da vas neko ne presluškuje.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".