VIDEO: Potpisala ugovor sa Kolumbija rekords nakon što je na TikToku objavila deo pesme

Keti Gregson Maklaud još ne može da veruje da je potpisala ugovor sa Kolumbija rekords nakon što je na TikToku postavila deo pesme koju je napisala nekoliko dana ranije.

Snimak je preko noći sakupio više od 100.000 pregleda, kao i komentare od poznatih umetnika poput Grejsi Adams i Mejzi Piters.

Četiri nedelje nakon postavljanja snimka, Keti, koja je iz Invernesa, a studira i radi u kafiću, potpisala je za jednu od najvećih svetskih izdavačkih kuća Kolumbija rekords.

"Postavila sam 45 sekundi nove pesme koju sam napisala koji dan ranije. Uvek objavljujem nove stvari koje napišem da vidim kako će ljudi reagovati, ali ovo je prevazišlo moje najluđe snove", istakla je Keti.
 
Sve što se od tada desilo opisala je kao "potpuno ludilo".
 
 
Pesma "Complex" postala je hit na internetu i privukla pažnju velikih izdavačkih kuća. Tako je jedno jutro u malom kafiću u Invernesu dogovorila sastanke sa tri izdavačke kuće.
 
"Svako je bio za posebnim stolom. Tri izdavačke kuće u mom malom kafiću. Neverovatno", prisetila se Keti.
 
Na kraju se odlučila za "Kolumbija rekords. Trenutno boravi u Londonu, a planira se put za SAD.
  • Profa

    15.09.2022 20:01
    Čist plagijat ,, De diepte"holandske učesnice ovogodišnje Evrovizije.
  • Novonasađeni

    15.09.2022 14:50
    Lepo
    Lepo peva al malo nazalno, kao da ne može lepo da diše o devijacije...
  • Bela

    15.09.2022 01:33
    ...komercijalno
    Nova Adel ? ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika