Presluškivanje: Pesme za doček jeseni

Jesen je stigla, a donela je novo izdanje Presluškivanja na Radiju 021.
Presluškivanje: Pesme za doček jeseni
Foto: 021.rs

Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin pripremili su pravu jesenju plejlistu za ovaj vikend.

Na ovom zadatku angažovani su bili i vredni slušaoci u ulozi doušnika emisije. Svoje predloge su dali doušnici Dragana, Bela i Stefan, a ekipa Presluškivanja im se srdačno zahvaljuje.

Čućete koji su novosadski "vesnici jeseni", kako ovaj nagli prelaz iz majice u jakne utiče na nas, ali i koji je sledeći muzički izazov pred slušaocima i slušateljkama.
 
Ovo izdanje Presluškivanja emitovano je premijerno ovog petka u 20h na radio021.rs, kao i svako izdanje do sada. Emisija stiže u podkast verziji subotom na Mixcloud-u i portalu 021.rs, a radijsku reprizu možete da poslušate nedeljom u podne na 92,2 MHz.
 
Sve novosti u vezi sa emisijom pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, a svako izdanje Presluškivanja dostupno je onlajn i to OVDE.
 
Za najbolji doživljaj, novo izdanje slušajte na linku OVDE.
 
Uživajte u vikendu i do sledećeg slušanja - pazite da vas neko ne presluškuje.
 
  • Boško

    24.09.2022 11:42
    Presluškivanje
    Kao i za sve emisije unazad,hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika