"Depeche Mode" izdaju novi album i idu na svetsku turneju

Pioniri elektronske muzike britanskog novog talasa "Depeche Mode" najavili su novi album i svetsku turneju, prvu posle smrti osnivača benda Endija Flečera u maju ove godine.
Na konferenciji koja se prenosila uživo iz Berlina, članovi benda Dejv Gan i Martin Gor rekli su da još rade na 15. studijskom albumu koji će se zvati "Memento Mori", kao i da će u martu započeti svetsku turneju da bi promovisali poslednji album.
Naslov, čiji prevod glasi "Seti se smrti", izabran je pre nego što je Flečer, klavijaturista benda, preminuo od disekcije aorte. Prema rečima članova benda, naslov opominje sve da su smrtna bića i da svaki dan žive najbolje što mogu.
Većina pesama je nastala tokom pandemije kovida19, a njihove teme su inspirisane tim periodom, izjavio je Gor.
 
"Depeche Mode", poznat po pesmama kao što su "Personal Jesus" i "Enjoy the silence", objavili su prvi album 1981. godine. Poslednji studijski album "Spirit" objavili su 2017. godine.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika