U novom Presluškivanju večeras vas pitamo - kako se osećate?

Ekipa Presluškivanja novo izdanje posvećuje odgovorima na ključno pitanje - kako ste?
U novom Presluškivanju večeras vas pitamo - kako se osećate?
Foto: 021.rs

Svetski dan mentalnog zdravlja obeležava se 10. oktobra širom planete, a obeležiće se i u Presluškivanju pesmama koje odgovaraju našem trenutno stanju, emocijama i raspoloženju.

Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin uveliko pripremaju novo izdanje, u kojem će svoje pesme predložiti i slušaoci u ulozi doušnika.

Presluškivanje u premijernom izdanju stiže u petak, 7. oktobra u 20h na radio021.rs. Od subote će emisija biti dostupna onlajn, a u nedelju u podne imaćete priliku da poslušate reprizu na 92,2 MHz.
 
Sva dosadašnja izdanja Presluškivanja dostupna su na jednom mestu na našoj Mixcloud platformi, a sve novosti i najave novih muzičkih izazova u ovoj emisiji pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja.
 
Dok se priprema novo izdanje, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, a na temu pesama koje su osvojile prestižnu Gremi nagradu.
 
  • Bela

    05.10.2022 12:31
    Mental Health
    Leonard Cohen - "Avalanche"
    album: Songs of Love and Hate (1971)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika