Presluškivanje: Da li ste voleli muziku devedesetih?

Agenti Presluškivanja imali su izazovan zadatak odabira muzike iz dekade koju - muzički i generalno, mnogi ne vole.
Presluškivanje: Da li ste voleli muziku devedesetih?
Foto: 021.rs

Ipak, Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin nisu odustali od misije, te su u novom izdanju priredili raznovrsnu plejlistu pesama koje su izašle devedesetih.

Gotovo sve su bile ogromni hitovi u svoje vreme, a žive i danas. Tu su famozni grandž i rok sastavi (strani i domaći), r'n'b koji je bio vrlo cenjen, ali i nezaobilazna pop muzika, bez koje nema ni tih devedesetih.

Za odabir pesama za novo Presluškivanje agentima su u pomoć uskočili vredni doušnici i doušnice emisije. U novom izdanju to su bili Lela, Suzana, Zoki i Lena, kojima se agenti zahvaljuju na velikom doprinosu.

Presluškivačka trojka diskutovala je o uspomenama iz devedesetih, što je izazovno budući da su agenti tada bili deca. Pomenuli su neke lepe stvari kojih se sećaju, te su podelili šta bi vratili u današnje vreme iz ove dekade ("Tako" kolač, bilo ko?).

Otkrili su koji je sledeći zadatak naše misije, u kojem mogu da učestvuju svi slušaoci i slušateljke Presluškivanja.

Presluškivanje u premijernom izdanju stiže svakog petka u 20h na radio021.rs, a reprizno u nedelju u podne. Svake subote Presluškivanje stiže onlajn u vidu podkasta na našem Mixcloud nalogu, a sada odmah možete da ga poslušate OVDE.
 
Svako dosadašnje izdanje dostupno je na jednom mestu - OVDE.
 
Za najave novih izazova i sve novosti pratite Fejsbuk, Tviter i Instagram Presluškivanja.
 
Uživajte u vikendu i muzici, a do sledećeg slušanja pazite da vas neko ne presluškuje.
 
  • Slucaj

    15.10.2022 20:12
    Tako kolac sam mrzela '80-ih. Dobijali smo ga u skoli za uzinu :S. I nista za umociti. Muziku 90-ih volim i danas. Tamo sam i (za)ostala. Ne poznajem nista od novije muzike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika